En festdag med nyåpning av Institutt for Sjelesorg

Leder ved Institutt for Sjelesorg, Kristin Leite (fra venstre), adm. direktør Lars Erik Flatø og driftssjef og prosjektansvarlig Finn Ellingsrud.

Både Modums ordfører Ståle Versland, rådmann Aud Norunn Strand og biskop Per Arne Dahl fra Tunsberg bispedømme var til stede under åpningen. Det samme var nærmere 60 andre inviterte gjester som fikk se det flotte nye bygget som er reist etter brannen i desember 2015.

Åpnet med stev

Åpningen ble en flott markering hvor Instituttets leder Kristin Leite slo an tonen med et stev sammen med Helle Myrvik og Bente Hegen. Leite ønsket velkommen inn i den nye “storstua”, det flotte, nye amfiet, hvor de 44 sitteplassene ble fylt til randen. Resten av gjestene fikk ståplasser langs veggene.

Brannmannen og byggmesteren

Modum Bads adm.direktør Lars Erik Flatø roste håndverkerne og prosjektleder Finn Ellingsrud. Sistnevnte viste bilder fra brannatten og hele byggeprosessen fram til i dag.
Mange ble takket under åpningen; Både arkitekt, prosjektleder og alle “bakkemannskaper”. Den mest spesielle takken gikk til byggmester Terje Jacobsen som også er brannmann i Modum kommune. Brannatten rykket han ut for å slukke brannen. Deretter fikk han jobben med å sette bygget opp igjen.

– Håper vi får det travelt

Leder Kristin Leite uttrykte stor glede over at Instituttet på branntidspunktet var kommet med i den store Modum Bad-familien.
– Dette hadde vi aldri klart alene, sa Leite.
Det nye bygget er på totalt 833 kvadratmeter og inneholder 15 lyse og fine overnattingsrom med bad. I tillegg har Institutt for Sjelesorg fått sin lenge etterlengtede undervisningssal – det nye amfiet.
– Nå er det om å gjøre å fylle huset med aktivitet,  sa Leite.
– Jeg håper vi får det travelt fremover!

Se flere bilder fra åpningen nedenfor.
Se innslag på TV-Modum her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.