Nytt amfi på plass

Et stort ønske da det nye bygget ved Institutt for Sjelesorg skulle reises, var å få et bedre undervisningsrom enn det gamle i kjelleren. Det var behov for mer lys og luft, og ideen om en amfisal ble til.

44 sitteplasser

Denne uka har to ansatte fra et firma i England montert det nye amfiet. Det inneholder 44 sitteplasser med en liten skriveplate til hvert sete. Hele amfiet kan kjøres inn, slik at man frigjør plass på gulvet, dersom man trenger å bruke lokalet til noe annet.

Åpning 20. august

Nedenfor kan du se bilder av amfiløsningen. Du kan også se bilder av noen av dem som nå er i full sving med å fullføre bygget til sommeren. Etter planen skal nybygget åpnes 20. august. Søndag 26. august blir det gudstjeneste etterfulgt av åpen dag ved Instiuttet. Da er det mulighet for alle som ønsker det, å få en omvisning i det nye bygget.

Vi vil også legge en fredagskaffe til Institutt for Sjelesorg en av fredagene etter åpningen.

Amfiet i den nye forelesningssalen inneholder 44 sitteplasser.

Amfiet i den nye forelesningssalen inneholder 44 sitteplasser.

Amfiet kan på en enkel måte kjøres inn og ut etter behov.

Amfiet kan på en enkel måte kjøres inn og ut etter behov.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.